ua
ru
ua
ru
Війти

В кінці 2022 року на ринку України з'явився нагрівальний кабель українського виробництва Woks 20 Titanium та Woks 30 Titanium.

Бренд WOKS відомий за тонким нагрівальним кабелям WOKS18 та матами, котрі продаються у всіх торгівельно-будівельних гіпермаркетах країни. Однак тонкі кабелі не можна заливати товстим шаром цементу.

Кабелі Woks Titanium, як заявляє виробник витримають навіть навантаженя від асфальтоукладача будучи змонтованим під асфальт.

Woks Titanium - це надміцні кабелі з класом міцності М2. В побутових цілях використовуються для монтажу теплої підлоги під стяжку товщиною від 5 до 15 сантиметрів (зазвичай в приватних будинках та промислових об'єктах).

Крім того кабелі Woks Titanium мають стійку до ультрафіолету зовнішню ізоляцію, що дозволяє використовувати їх в системах сніготанення та антизледеніння.

Варто відзначити також високу якість внутрішньої ізоляції. Як бачите з фото нижче, при напрузі 5000 В значення опору внутрішньої ізоляції складає ~40 гОм, а це рівні німецкьої теплої підлоги Arnol Rak.

Файлы и документы