ua
ru
ua
ru
Війти

Новий бренд на ринку теплої підлоги - Wazzel. Зазвичай нові бренди не користуються довірою у споживачів так як вони ще не перевірені часом та не мають відгуків про використання. Але тільки не Wazzel.

новинка Німецька тепла підлога Wazeel

Wazzell - це приватна торгова марка, а саме виробництво продукції відбувається на всесвітньо відомому заводі RAK Wärmetechnik. Фактично, це таж сама продукція, що і Arnold Rak, Extherm, Shtoller, однак за значно нижчою ціною.

Чому ціна на Wazzell нижча ніж на інши німецькі бренди?

Нагрівальні мати Wazzell дешевші приблизно на 15% за рахунок того, що сітка мату не просочена клеєм. Звісно, клейка сітка ніяким чимно не впливає на якість теплої підлоги, однак ціну виробництва знижує суттєво.

Кабелі Wazzell дещо дешевші за рахунок того, що вони більш тонкі. Однак сама якість в них достатньо висока, як по внутрішній ізоляції так і по нагрівальним жилам. Доречі нагрівальні жили тут виконані із мідних сплавів. Самі жили - багатожильні.

Якшо зрівняти ціни, то можна помітити, що вартість німецької підлоги Wazzel, по деяким позиціям практично така ж, як і на теплу підлогу вироблену в Прибалтиці чи в Україні, тому дуже рекомендуємо до придбання продукцію Wazzell, поки діють такі розцінки.

Бренд Wazzell достатньо швидко увійшо в "Хіти продажів" за рахунок доступної ціни та високої німецкьої якості.